Zaštita objekata putem daljinskog video i protivprovalnog sistema

 

Sve veća upotreba i primena tehničkih sistema zaštite podstiče nas na sopstveni razvoj u cilju poboljšanja kvaliteta fizičko-tehničke zaštite i pružanja kvalitetnijih usluga.U skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju nudimo Vam zaštitu objekata putem daljinskog video i protivprovalnog sistema. Dugogodišnjim prisustvom na tržištu i opravdanim konstantnim kvalitetom želimo u saradnji sa Vama da pružimo visok stepen zaštite i bezbednosti. Na taj način mi Vam, možemo ponuditi jeftiniji vid bezbednosti i sigurnosti kako objekata tako i ljudi koji se nalaze u njemu.

ALARM MONITORING
Ugradnja profesionalnih alarmnih sistema  sa povezivanjem na Kontrolno operativni centar DVD VRAČAR-a koji je dežuran 24h dnevno. 

VIDEO MONITORING
Ugradnja profesionalnog  sistema video-nadzora i povezivanje putem linka sa Kontrolno operativnim centrom DVD VRAČAR-a

Ovakvi sistemi  omogućuju daljinsko nadgledanje šticenog objekta i intervenciju službe obezbeđenja po potrebi. Ovo je idealno rešenje za mala i srednja preduzeca jer znatno umanjuje troškove za fizičkim obezbeđenjem a pruža optimalnu bezbednost. Posedujemo sve vrste licenci potrebnih za vršenje ovih usluga.

Stojimo Vam na raspolaganju za komercijalno-tehnička pitanja.

 

 

GALERIJA

Kontrolni operativni centar

 

Adresa:Metohijska 42 lok. 2
Tel:381 (0)11 2417-440
Mob: 381 (0)65 9282-099

kontakt

 

Adresa:Metohijska 42 lok. 2
Telephone:381 (0)11 2459-663
FAX: 381 (0)11 2459-663
E-mail: office@dvdvracar.org.rs